Full Musik Dangdut Koplo

Kanggo Riko Rena KDI Monata mp3


Judul : Kanggo riko rena kdi monata mp3
Ukuran files : 
Durasi : 00:04.21

Berikut kami sajikan lirik lagunya juga sebagai pelengkap lagu di atas :

He he he he he he
ho ho ho ho ho ho
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Reff:
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki
Yoro mung kanggo riko

Related : Kanggo Riko Rena KDI Monata mp3